Mymatche Web

Nyt værktøj til at måle virksomhedens parathed inden for cirkulær økonomi

MATChE er et konsortieprojekt, som afdækker viden omkring virksomheders parathed i omstillingen til cirkulær økonomi (CØ). MATChE er nu klar til at lancere Danmarks første digitale værktøj til at måle virksomheders parathed inden CØ, og i denne anledning vil vi give dig mulighed for at få et smugkig på platformen my.matche.dk, hvor du kan udføre en parathedsvurdering.

Sådan gør du.

  1. Åbn guiden her og følg registreringsproceduren
  2. Gå derefter ind på my.matche.dk, klik på ”opret konto” og registrer dig og din virksomhed med en virksomheds e-mail.
  3. Klik på bekræftelseslink i en e-mail nr. 1, som du modtager fra info@matche.dk (tjek evt. spamfilter), og du vil blive logget ind automatisk (et midlertidigt password følger i en e-mail nr. 2, men du kan lave et personligt password, når du er inde på din profil).

Parathedsvurderingen tager ca. 20-30 minutter at gennemføre.

Personer med rådgivende funktioner – konsulenter, kommunale/regionale erhvervsfremmeaktører, organisation, forskningsinstitutter m.fl. – har alle en vigtig rolle i at hjælpe CØ omstillingen på vej. På trods af at værktøjet er tiltænkt virksomheder, er man som rådgiver også mere end velkommen til at oprette en profil, og herved få indsigt i, hvordan værktøjet kan hjælpe dig i dit arbejde med virksomheder.

For yderligere spørgsmål skriv til info@matche.dk eller gå ind på www.matche.dk for mere information.

MATChE-projektet er støttet af Industriens Fond og udføres i samarbejde mellem DTU, Dansk Industri, Miljøstyrelsen og tænketanken CHORA Connection.

Search